Comisia pentru dezvoltarea societatii civile

Drd. Olga Lazin

KITCHENER, CANADA, 13 ianuarie 1998 (UR) -- Uniunea Romaneasca doreste sa va aduca la cunostinta debutul activitatii comisiei pentru dezvoltarea societatii civile. Doamna Olga Lazin isi ofera timpul si cunostintele ei in acest domeniu.

Printre actiunile pe care comisia doreste sa le duca la indeplinire se numara organizarea unor scoli de formare a ombudsmani ( i.e. femei si barbati reprezentanti ai societatii civile care negociaza si intervin pentru a media, diminua sau elimina tensiunea intre grupurile etnice), echivalarea legii organizatiilor neguvernamentale romanesti cu legea 501 (c) (3) din SUA, si alte proiecte pentru dezvoltarea societatii civile.

Doamna Olga Lazin, C.E.O.-ul organizatiei non-profit AmROM, American Romanian Foundation cu sediul central in Los Angeles, California, este autoarea unor numeroase studii in domeniul ONG, examinand la fata locului Romania, Franta, Rusia, Spania, Ungaria, Elvetia, Belgia, Mexic si Statele Unite, si se numara printre cei mai buni experti de origine romana.

Cei ce doresc sa i se alature sunt rugati sa o contacteze la adresa olazin@ucla.edu sau sa ii comunice prin uniunea_romaneasca@netside.net.

Uniunea Romaneasca

Asteptãm comentariile dumneavoastrã la: romania@netside.net
© 1997, 1998  Uniunea Româneascã. All rights reserved.
Paginã desenatã si intretinutã de
Uniunea Româneascã Webmaster.


Intoarce-te la Pagina Anterioara  Întoarce-te la Pagina Anterioarã