COMISIA DE MARKETING SI MANAGEMENT

429 Timberhead Lane,Foster City, CA 94404 Tel: 650 570-5681 email: groth@tcg.net

___________________________________________________________________________________

 

Comisia de Marketing si Management  a Uniunii Romanesti si-a inceput activitatea in Mai 1998. Principalele directii ale activitaii Comisiei de Marketing si Management sint:

  • Popularizarea firmelor Romanesti pentru parteneri din diferitele tari ale lumii

  • Mediarea de contacte intre firme din Romania si alte tari

  • Suport al delegatiilor oamenilor de afaceri din Romania care viziteaza diferite tari

  • Suport al activitatii de marketing al firmelor Romanesti

  • Suport al educarii oamenilor de afaceri romani in activitati de afaceri in lume

  • Crearea unor baze de date cu informatii utile atit pentru firmele romanesti cit si pentru firmele din alte tari care doresc sa colaboreze cu firme din Romania

Asteptam idei pentru diferite actiuni.

Contactati-ne apasind pe plic. 

ULTIMELE STIRI:

20 Iulie 1998, San Francisco

Cu ocazia vizitei Presedintelui Romaniei in zona San Francisco, o delegatie a unor firme de software din Romania a facut o vizita in Silicon Valley. Vizita s-a organizat sub patronajul firmei IDG. Specialistii Romania au vizitat Primaria orasului San Jose unde au discutat cu Joseph Hedges presedintele Departamentului pentru Dezvoltare Economica a orasului San Jose. De aici s-a plecat la Centrul de Dezvoltare Software unde s-au intilnit cu Brian Gontcher membru al boardului Centrului si in acelasi timp venture capitalist. S-a vizitat cladirea "incubatoarelor" locul unde sub sprijinul unor organizatii se dezvolta noi companii de software. In urma discutiilor avute s-a mentionat potentialul industriei de software din Romania, cea mai mare lipsa a acestei industrii fiind lipsa de cunostinte de Marketing si Public Relations care sa creeze oportunitati de cooperare cu firme din SUA. Ultima etapa a vizitei a constat in vizitarea Centrului de Testare Software a firmei Info World. Aici membrii delegatiei s-au intilnit cu Michael Vizard redactorul sef al publicatiei Info World care impreuna cu Presedintele acestei publicatii Stephen Moylan au promis sa publice in unul din numerele viitoare ale revistei o prezentare a pietei si industriei de software din Romania. Ziua s-a incheiat la sediul firmei Hewlett Packard in Mountain View, unde Lew Platt, Presedintele firmei a oferit o receptie in onoarea Presedintelui Romaniei si a delegatiei din Romania cu ocazia semnarii Parteneriatului Strategic intre firma Hewlett Packard si Comisia Nationala de Informatica a Romaniei. Cu ocazia acestei receptii , reprezentantii firmelor de software romanesti au avut ocazia sa se intilneasca cu oameni de afaceri din zona. Ca si o concluzie a acestei vizite, s-a constatat necesitatea crearii unei infrastructuri de marketing pentru aceste firme pentru ca sa se poate crea o adevarata deschidere catre piata americana.

Firmele romanesti au creat o pagina pe Internet care se poate consulta la www.ici.ro\visit

  George Roth

San Francisco

Pagina a fost actualizata la 1 August 1998.