Apel - Asociatia Culturală Pro Basarabia si Bucovina

Februarie, 1999 * Apel catre tinerii tării*

Asociatia noastră s-a născut din tragedia mutilării teritoriale a Romaniei în anul 1940. În momentele de mare sperantă pentru reîntregirea neamului, date de Revolutia româna din 1989, Asociatia Culturală Pro Basarabia si Bucovina a renăscut în jurul unor vechi luptători pentru Unire. Unii dintre membrii Asociatiei au mângâierea că au văzut Unirea cea Mare, dar au si marea durere că nu le va fi dat să vadă împlinirea idealurilor în care au crezut si pentru care au luptat. Lupta noastră si a zeci de generatii anterioare trebuie dusă mai departe, până la capăt!

Tineri români, nu lăsati să moară lupta dreaptă pentru reîntregirea României! Datorati, ca si noi, tării si poporului care v-a născut făurirea Romaniei Mari!

Alăturati-vă cu grăbire nouă, celor care am luptat până acum pentru reîntregire si duceti mai departe mai bine, mai puternic, mai repede si cu pricepere această luptă. Dati un sens vietii trecătoare, slujind cauzei lăsate mostenire, dincolo de timp, de generatii si generatii de români, dati un viitor acestei tari si acestui popor binecuvantat!

Veniti si activati în rândul Asociatiei Culturale Pro Basarabia si Bucovina ! Preluati stafeta!
Înscrieti-vă în Asociatia Culturală Pro Basarabia si Bucovina prin filialele cele mai apropiate. Lista acestora o puteti afla de la sediul central al asociatiei - Consiliul National – din Bucuresti, Bdul Regina Elisabeta nr. 39, tel./fax 314 03 59.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Comitetul Executiv


Sus
Actiuni si Initiative Anunturi UR Comisia de Experti Scrisori si Mesaje Primite

Asteptãm comentariile dumneavoastrã la: romania@netside.net
© 1997, 1998, 1999  Uniunea Româneascã. All rights reserved.
Paginã desenatã si intretinutã de
Uniunea Româneascã Webmaster.


Intoarce-te la Pagina Anterioara  Întoarce-te la Pagina Anterioarã