ENG FR
Mesajul Presedintelui de Onoare al Uniunii Românesti 

Prof. univ. dr. Mircea Roman 


Dragi prieteni,

UNIUNEA ROMÂNEASCÃ este astãzi realitate!

UNIUNEA ROMÂNEASCÃ s-a nãscut din dorinta crearii unei organizatii menitã sã apropie si sã uneascã diaspora româneascã si din  speranta stergerii granitelor psihologice care ne separã de fratii nostri, permitându-ne astfel, nouã românilor, sã ne simtim, cât mai repede posibil, din nou o singurã, mare si puternicã familie.

UNIUNEA ROMÂNEASCÃ este o organizatie internationalã cu reprezentare în 17 tãri, în patru continente. Suntem convinsi cã numãrul acestora va creste, UR devenind în timp, adevarata reprezentantã a diasporei românesti.

UNIUNEA ROMÂNEASCÃ, se gaseste la început de drum, dar realizarea aspiratiilor sale sunt garantate de integritatea si valoarea moralã a membrilor care o compun, acesti oameni, raspanditi în patru colturi de lume, care au împartãsit si împartasesc, destinul tãrii în care s-au nãscut.

Doresc sã multumesc tuturor celor care, crezând în viabilitatea si în viitorul acestei organizatii, ni s-au alãturat sau vor continua sã ni se alãture, contribuind prin implicare, pricepere si dãruire la succesul UNIUNII ROMÂNESTI.

Multumiri speciale prietenilor mei Liviu Cãnãnãu si Radu Murgescu, Jr., care au crezut în idee, sustinându-mã fãrã rezerve.

Mircea Roman
Presedintele de Onoare al Uniunii RomānestiAsteptãm comentariile dumneavoastrã la: romania@netside.net
© 1997, 1998, 1999  Uniunea Româneascã. All rights reserved.
Paginã desenatã si intretinutã de
Uniunea Româneascã Webmaster.


Intoarce-te la Pagina Anterioara  Întoarce-te la Pagina Anterioarã